C:nen - den nya hållbara marknadsplatsen

Mitt i Östersunds pulserande stadskärna finns numer en samlingsplats för kreativa entreprenörer som brinner för hållbar utveckling. Här kan du som besökare handla livsmedel på lösvikt, gå på intressanta workshops, botanisera bland konst och design och inte minst inspireras av många olika spännande affärsidéer under ett och samma tak. Här finns något för alla. Välkommen till C:nen!

C:nens historia
C:nen grundades en klar vinterdag i slutet av 2019 för att stärka utbudet i Östersunds stadskärna. En gemensam plats för kreativa personer att förverkliga sina drömmar skapades och ledordet skulle komma att bli gemenskap.

C:nen är en samlingsplats för spännande och hållbara företag. Här kan besökaren handla livsmedel på lösvikt, gå på intressanta workshops, botanisera bland konst och design och inte minst inspireras av många olika kreativa affärsidéer under ett och samma tak. Här finns något för alla och utbudet varierar över tid vilket gör att C:nen alltid är aktuellt och intressant.

C:nen ger dig möjlighet att ställa ut, sälja och visa dina produkter och tjänster under ett gemensamt tak under en tidsbegränsad period. Du får även tillgång till Estraden, som är en spännande eventyta med möjligheten att bjuda in till workshops, nätverksträffar eller skapa kreativa möten.

Vem är C:nen för?

C:nen har något för alla. Besökare, Östersundsbor, företag, entreprenörer, skolor och många fler.

Frågor? Välkommen att kontakta info@cnen.se

E-post: info@cnen.se

C:nen ingår i koncernen Diös Fastigheter AB (Publ)